BETALNINGSVILLKOR

Vid bokning

När Ni bokar vill vi veta följande:

Vecka/datum för segling (Bytesdag Lördagar)

Namn, adress:

Mobilnummer:

e-postadress:

Betalningsvillkor

Anmälningsavgiften är 20% av båthyran och skall betalas inom 10 dagar räknat från det att vi har skickat bekräftelsen. Slutbetalning skall vara CMB Entreprenad NEPA tillhanda senast 45 dagar före avresa. Vi skickar ut bekräftelse/faktura för båda inbetalningarna, vid första utskickstillfället. Om betalningsperioderna går i varandra, slås betalningarna ihop till en.
Avtalet träder i kraft när anmälningsavgiften kommit oss tillhanda inom utsatt tid och därefter bindande för båda parter.

 
 
 
 
 
 

Avbokningsvillkor

Efter att anmälningsavgiften är inbetald har vi rätt att behålla den vid avbokning.

Vid avbokning efter slutbetalning återbetalas ingen del av beloppet.

CMB Entreprenad NEPA´s ansvar

Vid inställande av hela eller delar av seglingsperioden på grund av orsaker som vi kunnat råda över, till exempel fel på båten, återbetalas de dygn som inte kunnat utnyttjas.
Vid inställning av hela eller delar av seglingsperioden på grund av orsaker som vi inte kunnat råda över, till exempel väderförhållanden, lokala myndigheters tvång eller dröjsmål, eller annan ofrivillig och oförutsedd händelse utanför vår kontroll återbetalas ej.
Vi ansvarar inte heller för oförutsedda kostnader för flygbiljett, transfer och hotell som uppstår om resan hindras av samma skäl som ovan.

Ansvarig researrangör

OBS Segel Yatchen TWIN PRIDE ägs av den Grekiska researrangören, bolaget ni ingår avtal med:

CMB Entreprenad NEPA

47-49  Ipirou str.

PC 15344 Agia Paraskevi, Greece

VAT No: ΕL 99 7120150

Gästens ansvar

Med skeppare ombord behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av segling eller nautisk kompetens. Seglingsrutter och mål utformas gemensamt och kan ändras beroende på väder- och vindförhållanden. Seglingen sker hela tiden på naturens egna villkor och vid hårt väder kan det vara påfrestande att segla. Vi sätter alltid säkerheten främst och tar hela tiden hänsyn till hur vår besättning mår. Detta kan innebära att en planerad rutt kan behöva ändras. (Skepparen har sista ordet, för er och båtens säkerhet)


Om en person ombord, mot given instruktion från skepparen, orsakar skada på båten, p.g.a. försumlighet, oaktsamhet eller med uppsåt, svarar personen för kostnaden av skadan på båten. Båtens försäkring gäller för skada på båten och för ansvar gentemot tredje person, alltså inte för personliga skador. Det åligger därför varje enskild person ombord, att se till att man har ett fullgott reseskydd, antingen via hemförsäkringen eller genom att teckna en separat rese- och/eller olycksfallsförsäkring. Vi tar inte ansvar för personliga tillhörigheter på resan. Genom att betala anmälningsavgiften accepterar du CMB Entreprenad NEPA´s villkor.

 

Crewlist - besättningslista

Senast 30 dagar innan din avresa vill vi ha en crewlist mailad till info@sailaway.se Använd gärna bifogad Crewlist. (skickas med bekräftelse)

Detta ingår inte i båt hyran

 

-Hamnavgifter: I Aten lite dyrare men i övrigt generellt billigt.

-Mat: Vi hjälper gärna till att proviantera i förväg vid önskemål Båten har allt som behövs för matlagning tallrikar glas, kryddor etc. Vi äter oftast frukost samt lättare lunch ombord och på någon mysig taverna på kvällarna.

-Konsumerad diesel. Båten är fulltankad vid ankomst och tankas innan avresa. Åtgång lite beroende på vind seglingens längd. (Normalt 150-200 liter)

-Skepparens & hostess mat ombord (gällande regel i charterbranschen) naturligtvis står de för sina kostnader på eventuell taverna.

 

Övrigt

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och uppenbara misstag i samband med publicering av hemsidan, offerter, priser och bokningsbekräftelse/faktura.

PayPal