PRISER

Home » PRISER

Boka tidigt och var säker att ni får er önskade semestervecka.

Priser för 2019.

Ni hyr tre eller fyra hytter alla med queen-size sängar, egen toalett och dusch. 6 eller 8 personer plus crew får platts på Twin Pride. Det finns två små crew cabins som vi använder då samtliga hytter är bokade.

Period A.

Maj & October

€ 7,440 / vecka för tre hytter 6 personer. (1,240 € / pp.) i 3 dubbel hytter.

€ 9,920 / vecka för fyra hytter 8 personer. (1240 € / pp.) i 4 dubbel hytter.

Period B.

Juni & September

€ 9,690 /vecka för tre hytter 6 personer. (1,615 € / pp.) i 3 dubbel hytter.

€ 12,920 / vecka för fyra hytter 8 personer. (1,615 € / pp.) in 4 dubbel hytter.

Period C.

Juli & Augusti

€ 10,440 / vecka för tre hytter 6 personer. (1,740 € / pp.) i tre dubbel hytter.

€ 13,920 / vecka för fyra hytter 8 personer. (1,740 € / pp.) in four dubbel cabins.

Vad ingår

Båten har som tidigare nämnts, en avsevärt högre standard en vad en normal charterbåt: Samtliga hytter har individuellt justerbar air-condition. Full ståhöjd och egen toalett med dusch. Uttag för 220 volt för laddning av mobiler, även USB uttag. Lakan & handdukar, dock bra att ta med en extra för beachen. Tvättmaskin finns. Köket har allt man kan tänka sig för ett bekvämt liv, diskmaskin, mikrovågsugn, 3 Kylskåp, 1 frys, gasolspis med ugn, brödrost, toaster, kaffemaskin och kryddor. Salongen är utrustad med TV med dvd spelare, stereo aslutningsbar via Bluetooth med högtalare ute och inne. 2 air-conditions och ett stort bord att umgås runt. Vatten, te & kaffe. Vi tar hand om slutstädning.
Båten är utrustad med en RIB-båt med 40 hk motor för vattensport och transport. Vattenskidor, Stand up paddle board, donut, snorklar simfötter och cyklop.
Skeppare med alla för branschen gällande utbildningar och tillstånd.

Kostnader om inget annat är överenskommet: (standard inom charterbranschen)

Mat och alkohol under veckan tillkommer. Ni bunkrar normalt första dagen innan avresa och handlar sedan löpande under veckan. Mat till skepparen och eventuell hostess, när vi äter ombord. Drivmedel, båten erhålls fulltankad och skall lämnas fulltankad, åtgång beroende på hur mycket vi seglar och hur långt vi tar oss. Normalt ca 250-300 euro per vecka. Eventuella hamnkostnader, dessa är låga och ibland obefintliga i Grekland, dock mer kostsamma i Aten. Wi-fi som erhålls till självkostnadspris 90 kr/GB.

Hostess ett allt mer uppskattat tillval

Att unna sig hostess är en extra lyx hon sköter matlagning, inköp före och under veckan städar och ser till att alla har det bra ombord. Detta till en kostnad av 980 € per vecka.

Ring alltid eller skicka ett mail angående er seglingstripp ...

Ibland har vi möjlighet att ge er rabatt eftersom din bokning är i god tid eller att vi råkar ha en fri vecka. info@sailaway.se  Svenskt nummer +46(0)70-592 88 33

color
http://www.sailaway.se/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.sailaway.se/
#0d9cde
style1
scrollauto
Loading posts...
#2b2b2b
on
none
loading
#2b2b2b
Sort Gallery
http://www.sailaway.se/wp-content/themes/yunik-installable
on
yes
yes
off
on
Newsletter Input text
off
off