top of page
Sailaway

TWIN PRIDE
En modern och snabb Katamaran Lagoon 500

En katamaran som definitivt sticker ut i mängden av yachter i Medelhavet. En båt som är att jämföra med tre vanliga segelbåtar i storlek och är utrustad med allt det där lilla extra som gör livet ombord enkelt och bekvämt. Massor av stora ytor att vara på och som inte lutar, när vi seglar. Snabbare än många segelbåtar. Storseglet sätts från fly-bridge, förseglet likaså rullas enkelt upp på förstaget. Snabbt att göra segelförändringar utan att behöva gå ut på däck. En Salong & kök i samma nivå som akterdäck vilket gör att den används till skillnad mot att behöva gå en trappa ner.
Fem elektriska vinschar är skönt när segelyta när 175 m2. Samtliga fall och skot nerdragna till fly-bridge. Boyta som en stor villa och luftkonditionering i samtliga hytter gör livet bekvämt ombord. Alla hytter med egen toalett och dusch och full ståhöjd överallt.

Teakdäck i sittbrunnen, dynor både i sittbrunn och på fördäck. En hydraulisk landgång som fälls ut när man backat upp mot kaj. Sex luftkonditioneringar som håller temperaturen nere vid heta nätter. Ett dieselkraftverk som ger 220 volt ombord när vi ligger till ankar.  TV med DVD spelare och stereo i salong och WIFI. Wet bar med kylskåp på akterdäck.
Två stora Raymarine axiom 12 professional plotters med radar, AIS för positionering av både Twin Pride och andra skepp. EPIRB är en nödsändare som vid behov sänder identitet samt position. En ribbbåt med en 40 hk motor för upp till 7 personer.
Fyra toaletter med dusch plus en i skeppar kabin. Kyl och frys gasspis med ugn. Diskmaskin och tvättmaskin, samt mikrougn. Dusch på badbrygga.

LAGOON 500

En av de större katamaranerna i sin klass

Längd O.A..................................15,54 m. 51 ft

Bredd.........................................8,53 m. 28 ft

Masthöjd...................................23,77 m

Djupgående..............................1,4 m

Vikt båt utan last......................17,000 kg

Färsk vatten..............................960 liter

Diesel.........................................960 liter

Inverter......................................5000 watt

Diesel Generator......................13 kw 230 volt

Motor Yanmar x 2....................80 hk

Rib. båt med 40 Hk. Highfield 3,90

bottom of page