top of page

BETALNINGSVILLKOR

Vid bokning

När Ni bokar vill vi veta följande:

Vecka/datum för segling (Bytesdag Lördagar)

Namn, adress:

Mobilnummer:

e-postadress:

Betalningsvillkor

Anmälningsavgiften är 20% av båthyran och skall betalas inom 10 dagar räknat från det att vi har skickat bekräftelsen. Slutbetalning skall vara CMB Entreprenad NEPA tillhanda senast 45 dagar före avresa. Vi skickar ut bekräftelse/faktura för båda inbetalningarna, vid första utskickstillfället. Om betalningsperioderna går i varandra, slås betalningarna ihop till en.
Avtalet träder i kraft när anmälningsavgiften kommit oss tillhanda inom utsatt tid och därefter bindande för båda parter.

 
 

Avbokningsvillkor:

Efter att anmälningsavgiften är inbetald har vi rätt att behålla den vid avbokning.
Vid avbokning efter slutbetalning 45 dagar före avresa återbetalas ingen del av beloppet.

CMB Entreprenad NEPA´s ansvar

Vid inställande av hela eller delar av seglingsperioden på grund av orsaker som vi kunnat råda över, till exempel fel på båten, återbetalas de dygn som inte kunnat utnyttjas.
Vid inställning av hela eller delar av seglingsperioden på grund av orsaker som vi inte kunnat råda över, till exempel väderförhållanden, lokala myndigheters tvång eller dröjsmål, eller annan ofrivillig och oförutsedd händelse utanför vår kontroll återbetalas ej.
Vi ansvarar inte heller för oförutsedda kostnader för flygbiljett, transfer och hotell som uppstår om resan hindras av samma skäl som ovan.

Ombokningsvillkor:

Vid inställning av hela eller delar av seglingsperioden på grund av orsaker som vi inte kunnat råda över, till exempel myndigheters åtgärder eller restriktioner som i någon form hindrar resans genomförande, återbetalas inget, Utan hela det inbetalade beloppet kan användas för att genomföra resan vid ett senare tillfälle som är genomförbart under samma period och i mån av plats.

CMB Entreprenad NEPA ansvar:

Vid inställande av hela eller delar av seglingsperioden på grund av orsaker som vi kunnat råda över, till exempel fel på båten, återbetalas de dygn som inte kunnat utnyttjas.
Vi ansvarar inte heller för oförutsedda kostnader för flygbiljett, transfer och hotell som uppstår om resan hindras av samma skäl som ovan.

Ansvarig researrangör:

OBS Segel Yatchen TWIN PRIDE ägs av den Grekiska researrangören, bolaget ni ingår avtal med:

CMB Entreprenad NEPA

47-49  Ipirou str.

PC 15344 Agia Paraskevi, Greece

VAT No: ΕL 99 7120150

Gästens ansvar:

Med skeppare ombord behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av segling eller nautisk kompetens. Seglingsrutter och mål utformas gemensamt och kan ändras beroende på väder- och vindförhållanden. Seglingen sker hela tiden på naturens egna villkor och vid hårt väder kan det vara påfrestande att segla. Vi sätter alltid säkerheten främst och tar hela tiden hänsyn till hur vår besättning mår. Detta kan innebära att en planerad rutt kan behöva ändras. (Skepparens har sista ordet för er och båtens säkerhet) Om en person ombord, mot given instruktion från skepparen, orsakar skada på båten, p.g.a. försumlighet, oaktsamhet eller med uppsåt, svarar personen för kostnaden av skadan på båten. Båtens försäkring gäller för skada på båten och dess gäster ombord och för ansvar gentemot tredje person. Det åligger varje enskild person ombord, att se till att man har ett fullgott reseskydd för att eventuellt andra missöden täcks i samband med er segling, antingen via hemförsäkringen eller genom att teckna en separat rese- och/eller olycksfallsförsäkring. Vi tar inte ansvar för personliga tillhörigheter på resan. Genom att betala anmälningsavgiften accepterar du CMB Entreprenad NEPA´s villkor.

 

Crewlist - besättningslista:

Senast 30 dagar innan din avresa vill vi ha en crewlist mailad till sailaway.se@gmail.com  Använd gärna bifogad Crewlist. (skickas med bekräftelse)

Detta ingår inte i båt hyran:

 

-Hamnavgifter: I Aten lite dyrare men i övrigt generellt billigt.

-Mat: Vi provianterar i förväg till ert önskemål. Vi äter oftast frukost samt  lunch ombord och på någon mysig taverna på kvällarna.

-Konsumerad diesel. Båten är fulltankad vid ankomst och tankas innan avresa. Åtgång lite beroende på vind seglingens längd. 

-Kapten & kocks mat ombord (gällande regel i charterbranschen) naturligtvis står de för sina kostnader på eventuell taverna.

 

Övrigt:

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och uppenbara misstag i samband med publicering av hemsidan, offerter, priser och bokningsbekräftelse/faktura.

PayPal
bottom of page