Välkommen att segla i Grekland och den fantastiska övärlden

Home » Välkommen att segla i Grekland och den fantastiska övärlden

Välkommen att segla i Grekland och den fantastiska övärlden

Att segla i Grekland har allt man kan önska, härliga stränder med underbara vikar. Pittoreska byar och en tusenårig historia. Den Grekiska mytologin med antiken som fascinerar, olivlundar, trevliga tavernor, vänliga människor, lugna öar för den som så önskar och de med party och hålligång.

Syftet med er segling kan vara av många slag! Semester med lata dagar sol och bad, en annorlunda företags kickoff med teambuilding på agendan, att utöka sina kunskaper i segling och navigation kanske med drömmen om framtida långsegling i tankarna. Efter att ha seglat över både Atlanten x 2 och Stilla havet så delar jag gärna med mig av min erfarenhet.  Vi gör vårt bästa för att ni skall få ut vad just ni har för vision med er segling. Det finns några förslag på rutter i den Grekiska övärlden, passar det er? Eller har ni kanske en dröm att segla till Istanbul? Där har jag aldrig varit!! Så varför inte…

Twin Pride som Katamaranen heter, är en lyxinredd Lagoon 500, en yacht på nästan 16 meter och med en bredd på 8,53, med all tänkbar utrustning ombord. Luftkonditionering i alla hytter som för övrigt är fyra i antal plus en skepparkabin. Alla med egen toalett och dusch. Två hytter i fören och två akter över. Tanken är att kunna ta sex till åtta gäster som skall bo kungligt ombord. Många charterbåtar klämmer in så många sängplatser som möjligt, men så tycker inte vi att det skall vara! (Samma båt finns med 10 sängplatser)

Båten är CE klassificerad för 15 personer på oceanfart med en gigantisk sittbrunn en rigg på ca 23 meter. Alla system nerdragna till flybridge för enkel segelhantering. Båten har all tänkbar säkerhetsutrusning så som livflotte, ribbåt med 40 hk utombordare, radar, VHF-radio, EPIRB, satellittelefon och hydraulisk landgång som passar i Medelhavet där man lägger till med aktern mot kaj. En skeppare med gedigen erfarenhet av segling och den utbildning som krävs för att få köra charter (Master of yacht). Vi erbjuder er möjlighet att segla med skeppare under en eller ett par veckor där ni eller vi tillsammans planerar vart äventyret styr.

Jag och min fru seglade från Sverige 2010 och kom till Australien två år senare. Efter detta hade jag svårt att sätta mig bakom ett skrivbord igen… Skrivbordet byttes ut mot en nästan ny båt som placerades i Medelhavet. Basen under sommaren kommer att ligga närheten av Aten för att göra det lätt för er gäster att ta sig till och ifrån.  Att segla med skeppare har många fördelar. Enkelt att komma till en väl förberedd båt med utrustning högt över det ordinära. Inga depositioner eller krav på tidigare erfarenhet och allt till ett pris som inte blir dyrare än utan. I priset ingår mycket som bara annars finns på en önskelista. Att trolla tonfisk eller åka på utflykt i en ribbåt för upp till  sju personer och snorkla i ett turkosfärgat hav är ingen dålig start på dagen.

Välkommen att segla i Grekland och den fantastiska övärlden!

color
https://www.sailaway.se/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.sailaway.se/
#0d9cde
style1
scrollauto
Loading posts...
#2b2b2b
on
none
loading
#2b2b2b
Sort Gallery
https://www.sailaway.se/wp-content/themes/yunik-installable
on
yes
yes
off
on
Newsletter Input text
off
off